11 de junio 2016

Benvolguts/des companys/es,

La formació, actualització i difusió dels coneixements del fisioterapeuta i infermer a entorns educatius, és essencial per SATSE, ABAP i COFIB. El fruit de la sinergia entre aquests organismes ha permès celebrar la 1a Jornada de Fisioteràpia i Infermeria a l’entorn educatiu a les Illes Balears, amb el lema “Nous reptes cap a la inclusió” i, que el seu objectiu fonamental és la difusió de l’activitat fisioteràpica i infermera a un espai obert a la inclusió, educació i integració.

Aquestes jornades compten amb la participació de diversos professionals de la salut a l’àmbit educatiu, que exerceixen a l’actualitat aquesta activitat a la nostra Comunitat.

Ponents de la talla de Miguel Ángel Capó, (coordinador de la Jornada i ponent), Mónica Portell, Gema Amengual, Herminia Reina, Beatríz Manzanal, Ma Carmen Rodríguez, Yolanda Perelló, Esperanza Fuentes, Susana Jordà, Àngels Mercadal, Margarita Mir, Yolanda Ródenas, Isabel Malberti, Joana Marina Llabrés, Cándida Piña i Raquel Bermejo, ens aproparan a la realitat de la fisioteràpia i infermeria a l’àmbit educatiu.

COFIB, SATSE, ABAP i ANPE, co­organitzen aquesta Jornada integradora i multidisciplinària que pretén ajuntar als actors d’aquest àmbit, és a dir, Fisioterapeutes, Infermeres, Professores, Mares i Pares, i que sens dubte serà un punt de trobada enriquidor per tots ells. Llegir el programa (PDF)

 

13305251_1133612426703225_4693685660782848500_o